//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Skoda Superb 2012

Лифтбек Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
160 л.с. Мощность двигателя
1.8 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Отлично
4.4
  • Управление
    4
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

Автомобіль надійний, комфортний, не занадто дорогий в обслуговуванні, має дуууууже великий багажник, місця на задньому сидінні як у Audi A8L :).

В зимовий період часу, коли керуєш авто на трасі, то відчуваєш певну нестійкість задніх коліс. Можливо це наслідок великої довжини автомобіля. Авто не зривається в занос при виконанні обгонів, але певний дискомфорт все-таки присутній.

Отзыв

За час користування (майже 5 років) жодних зауважень по роботі двигуна не виникало, головне вчасно робити заміну мастила та фільтрів. Розхід в місті складає 7,5-8,5 літрів на 100 км, траса 5,5-6л/100 км (швидкість 90 км/год), 7,7-8,2 л/100км (швидкість 140-150 км/год). З власного досвіду можу сказати, що двигун зайве мастило не споживає (як пишуть багато власників на форумах про даний двигун), від заміни до заміни доливаю приблизно 200 грам, щоб рівень був приблизно посередині щупа. Пробіг на сьогодні 49800 км, по ходовій частині замінив лише ззаду маленьку тягу з салінблоками на кінцях (ціна питання 240 грн + 100 грн заміна) і все!!! Автомобілем дуже задоволений, все влаштовує. На трасі можна потягатися з багатьма автомобілями вищого класу і ще й "надавати стусанів". Якщо ви постали перед вибором, яке авто придбати, щоб мати якість та комфорт VW-Audi, але платити менше за обслуговування та вартість самого авто, то цей автомобіль саме для вас.

Александр
28 апреля 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Skoda Superb

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Шкода

Отзывы о Шкода СуперБ по годам